Miten kirjaudun verkkosivuille?

Miten kirjaudun verkkopalveluun?

Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus, voit aktivoida digitaalisen lukuoikeutesi syöttämällä asiakasnumerosi ja postinumerosi tietoihisi täällä

Löydät 7-numeroisen asiakasnumerosi tilauslaskusta, kysymällä asiakaspalvelusta tilaajapalvelu@media.fi tai lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €)

Jos sinulla ei vielä ole tilausta ja haluat lukea näköislehteä, tee tilaus täällä

Mitä hyötyä on hankkia käyttäjätunnus?

Tarvitset tunnuksia aina, jos haluat tilata ja käyttää Keski-Uusimaan sähköisiä tuotteita (näköislehti, verkon rajaton lukuoikeus).
Jos olet tilaaja, niin tunnusten avulla voit hallita kätevästi tilausasioitasi (esim. osoitteenmuutokset, yms.) verkkopalvelussa.
Tarvitset tunnuksia myös, jos haluat osallistua verkkokeskusteluihin ja kommentoida artikkeleita tai jättää menovinkin tapahtumakalenteriin.
Kumppanitunnusten saaminen vaatii yhteydenottoa toimitukseen.

Mikä on mediatili?

Mediatili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jonka avulla käytät Keskisuomalainen-konserniin kuuluvien medioiden digitaalisia palveluita. Luomalla oman mediatilin luet ja hallinnoit verkossa tilauksiasi, kuten Aamupostia, sanomalehti Keskisuomalaista tai Keski-Uusimaata.

Miksi käyttäjätunnusta varten tarvitaan sähköpostiosoite?

Sähköisten palvelujen käyttöönottoon ja käyttöön liittyvä viestintä hoidetaan sähköpostin välityksellä. Sähköpostiosoitteesi toimii myös käyttäjätunnuksena. Kun hankit käyttäjätunnuksen palveluumme saat vahvistus- ja aktivointilinkin omaan sähköpostiisi.
Jos salasanasi katoaa ja pyydät uuden salasanan, se on mahdollista saada vain sinun antamaasi, aiemmin tietokantaamme tallennettuun sähköpostiosoitteeseen. Saat sähköpostiisi linkin jonka kautta pääset vaihtamaan salasanan palveluun.
Tilatessasi tuotteita, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja lisäksi voit saada asiakkuuteesi liittyviä erikoistarjouksia.

Olen hankkinut käyttäjätunnuksen, mutta en pääse kirjautumaan. Missä vika?

Tarkista, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoitteesi) ja salasanan oikein ja siinä muodossa kuin olet ne luonut. (isot ja pienet kirjaimet samalla tavalla)

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Mitä teen?

Jos et muista käyttäjätunnusta, laita viesti webmaster(at)media.fi Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi ja laita viestin aiheeksi käyttäjätunnus hukassa.

Olen unohtanut salasanani. Mitä teen?

Voit nollata salasanasi Oletko unohtanut salasanasi -linkistä syöttämällä sähköpostiosoitteesi ao. kenttään. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin ja ohjeet kuinka nollaat salasanasi.

Yritin rekisteröityä, mutta sain ilmoituksen, että sähköpostiosoite on jo käytössä. Mitä tämä tarkoittaa?

Antamasi sähköpostiosoite on jo olemassa järjestelmässämme. Jos sinulla on jo tunnukset niin klikkaa Kirjaudu tästä -linkkiä.

Apua, annoin väärän sähköpostiosoitteen rekisteröitymisen yhteydessä. Mitä teen?

Ota yhteys webmaster(at)media.fi niin korjaamme sähköpostiosoitteen oikeaksi.

Mihin antamiani tietoja käytetään?

Sanomalehteä kustantava Etelä-Suomen Media Oy käyttää tilaajiensa tietoja asiakaspalvelussaan ja erilaisista asiakaseduista tiedottaessaan. Voit lukea tietojesi käytöstä tarkemmin rekisteriselosteesta.