Pysyvät edut

Kestotilaajalle Markkinat-palstan ilmoitukset puoleen hintaan!

Myy, osta, vuokraa, vaihda tai ilmoita vaikka kadonneesta lemmikistä – tee oma ilmoituksesi helposti ja edullisesti tästä>>.

Saat kätevästi samasta osoitteesta ilmoitukset myös muihin lehtiimme. Huomioithan kuitenkin, että kestotilaajan etu -50 % koskee vain tilaamaasi lehteä.

Palsta julkaistaan lauantaisin, jätä ilmoitus torstaina klo 10 mennessä. Palsta on tarkoitettu vain yksityishenkilöille.

 

Kestotilaajan paperilehden jakelunkeskeytys hyvitetään

Voit keskeyttää paperilehden jakelun veloituksetta esimerkiksi lomamatkan ajaksi. Huomioithan, että digilehden lukuoikeus on käytettävissä koko paperilehden jakelunkeskeytyksen ajan. Jakelunkeskeytys näkyy kestotilauksessa aikahyvityksenä. Jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 3 päiväksi ja enintään kolmeksi kuukaudeksi. Tästä poikkeavissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu(a)media.fi.

Tee jakelunkeskeytys tästä

 

Tilaa lehti lahjaksi tai rinnakkaisosoitteeseen -25 % hintaan

Kestotilaajana saat lahjatilaukset edullisemmin, -25 % hintaan. Tilaus sisältää paperilehden ja verkon sisällöt. Mikäli haluat jonkin muun mittaisen tilausvaihtoehdon, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tilaa 3 kk lahjatilaus tästä